Over Sjoukje

Mijn naam is Sjoukje Korver en sinds 2004 ben ik INWA gecertificeerd instructrice Nordic Walking op het Zuid Hollandse eiland Voorne Putten.

Tevens ben ik sinds april 2001 als gediplomeerd KNAU Trainer Loopgroepen verbonden aan de Brielse atletiekvereniging Voorne Atletiek en sinds kort begeleid ik daar een wandelgroep met Alzheimer indicatie.

 

Bij mij bent u aan het juiste adres om de techniek van Nordic Walking aan te leren.

Het lopen met de speciale wandelpoles biedt, uiteraard met goede begeleiding, een veilig en verantwoorde opbouw van een goede duurconditie zonder al te zware belasting.

    

Ik bied wekelijks en op meerdere dagen diverse groepslessen en korte wandeltochten aan in de prachtige duinomgeving van Oostvoorne en Rockanje.  

Bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en voor lopers mét en zonder stokken. We starten vanaf wisselende startlokaties en na afloop drinken we nog gezellig een kopje koffie of thee. Zo is er voor elk wat wils en sta ik garant voor variatie, mooie natuurbeleving en ontmoeting.                                              

Maandelijks organiseer ik een langere wandeltocht van ca. 2,5 uur in Voornes Duin of elders in de regio.

 

Mijn zorg is bij dit alles steeds gericht op een plezierig en veilig verloop en daarom worden alle tochten  georganiseerd onder het motto "Samen uit, samen thuis".